Breaking News

The Invisible Man (2020)


Tür: Korku, Bilimkurgu, Gerilim, Gizem
Yapım: ABD, Avustralya
Imdb: 7.2

Zengin bir bilim adamıyla evli olan ve eşinden fiziksel ve duygusal şiddet gören Cecilia Kass, bir gece kaçar. Kız kardeşi ve çocukluk arkadaşıdan yardım ister.

Ama Cecilia’nın sorunlu eski kocası intihar edip servetinin büyük bir kısmını kendisine miras bıraktığında Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğundan şüphelenir ve görünmez olup ona zarar vereceğinden korkar. Bir dizi tuhaf tesadüf ölümcül bir hal alıp sevdiklerinin hayatını tehdit ettiğinde Cecilia, umutsuzca kimsenin göremediği biri tarafından takip edildiğini çaresizce kanıtlamaya çalışırken kendi akıl sağlığı bozulmaya başlar.


Fragman


Yönetmen: Leigh Whannell


Oyuncular: Elisabeth Moss, Storm Reid, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, Michael Dorman, Harriet Dyer

1 yorum:

  1. Filmin başında kızın evden kaçış sahnesi insanı ekrana kilitliyor amanın bu kız ne oldu da bu şekilde kaçıyor diye merakla bekliyorsunuz ama öyle saçma bir yere çıkıyor ki bunun için miydi diyorsunuz. Bu kaçış Daha mantıklı bir sebebe bağlanabilirdi. Her neyse devam edelim bakalım görünmez adam napacak diyorsunuz ama tek yaptığı evden gitmek olan kadına etmediğini bırakmayan adam gibi bir mantıksızlık daha görülüyor.
    Koca film 4 kişiyle çekilmiş. Oyuncu seçimi kötü. Başrol daha genç ve güzel bir kadın olabilrmiş.

    YanıtlaSil