Breaking News

Marriage Story (2019)

marriage story poster


Tür: Komedi, Dram
Yapım: İngiltere, ABD
Süre: 137 Dakika

Imdb: 8.0

Bugünki son film önerim bu olacak. Hayatın içindeki son derece olağan ve belki de şimdiye kadar birçok örneği çekilen konuyu tüm doğallığı ile ele alıp anlatmayı başaran film, senenin en iyi işleri arasında rahatlıkla gösterilebilir. Evlilik kurumunun bu denli sıradanlaştığı ve değersizleşerek boşanmaların normal karşılandığı günümüz dünyasında böyle bir filme imza atıp seyirciyi sonuna kadar ekranın başında tutmak hiç kolay değil. Fakat film bunu muhteşem bir şekilde başarıyor. Güzel ve masum başlayan evliliklerinin son zamanlarını yaşayan bir çiftin, ayrılığa giden süreçlerini olanca doğallığında ve bir o kadar da gerçekliğinde güçlü hikaye ve oyunculuklarının yardımıyla aktarmayı başaran film, bittikten sonra üzerine uzun uzun düşündürüyor. 

Eğer sizler de izlediyseniz yorum yapmayı unutmayın. Sizlerin de film tavsiyelerini bekliyorum. Buraya tıklayarak sizler de bize film önerebilirsiniz. Sağlıcakla kalın.



Yönetmen: Noah Baumbach

Oyuncular: Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern, Alan Alda, Ray Liotta

Fragman


2 yorum:

  1. Filmi izlemiş ve çok beğenmiştim. Adam Driver'ın oyunculuğuna hayran kalmıştım. Ağır ilerleyen bir film olmasına rağmen duyguyu izleyiciye o kadar iyi geçirmişler ki izlerken kendini kaptırıyor insan. Nasıl bittiğini anlamamıştım bile. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler. Evet gerçekten çok iyi bir oyuncu Adam Driver. Ve çok sevdiğim bir kadın olan Scarlett Johansson'da harikaydı. Sevdiğim nadir oyunculardan :)

      Sil