Breaking News

Beğenilen Anime Serisi One Puch Man Film Oluyor

one puch man

Popüler manga serisi One Punch Man sinemaya uyarlanıyor. Sony Pictures çatısı altında hazırlanan filmin senaryosunu Venom’ın da senaristleri olan Jeff Pinkner ve Scott Rosenberg kaleme alacak.

İlk kez 2009 yılında internet ortamında yayımlanmaya başlayan ve daha sonrası geniş kitlelere ulaşana ünlü manga serisi One Punch Man sinemaya uyarlanıyor. Daha önce Spider-Man üçlemesi, Angry Birds, Resident Evil gibi serilerin çekim ve dağıtımında rol alan Sony Pictures tarafından hazırlanacak filmin yapımcılığını Arad Productions’ın sahibi olan Avi Arad üstlenecek.

Sony Pictures çatısı altında hazırlanan bir diğer çizgiroman uyarlaması olan Venom’ın senaristliğini üstlenen Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner, One Punch Man filminde de beraber çalışacaklar. İkili son olarak 13 Aralık 2019’da Türkiye’de vizyona giren Jumanji: Next Level filminin senaryosunu yazmıştı. Film dünya çapında 756 milyon dolar hasılat geliri elde etmişti.

One Punch Man, Süper Kahraman Hikâyelerine Eğlenceli Bir Yorum Getiriyor


one puch man


One Punch Man, oldukça güçlü ve düşmanlarını tek bir yumrukla alt edebilen, Saitama isimli genç bir adamın maceralarını konu alan ve süper kahraman meselesine parodik yaklaşım sergileyen bir manga serisi. Kahramanlık işini hobi olarak sürdüren Saitama, herkesi tek yumrukla yenebilecek bir gücü olduğu için artık bu dövüşler ona sıkıcı gelmeye başlamıştır ve kendi dişine göre, yeterli bir düşman aramaya başlamıştır.

2009 yılında One isimli bir çizerin internetten paylaştığı seri bir anda dünya çapında tanınmaya başladı. İnternet sitesinde 2012’ye kadar 8 milyondan fazla tıklanan anime 2012 yılında Yusuke Murata’nın illüstrasyonlarıyla Tokyo merkezli yayıncılık şirketi olan Shueisha’ya ait Young Jump Web Comics sitesinde haftalık olarak yayımlanmaya başladı. Manga seri dünya çapında 30 milyondan fazla kopya satarken 2015’te New York Times’ın en çok satanlar listesine girmeyi başardı.

2015 yılında anime dizi olarak yayınlanan One Punch Man’in ilk sezonuna Netflix’ten ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok